Ikselle in Maldegem

In het Belgische Maldegem vinden we een mooie winkel voor de kleinere en grotere damesmaten, Ikselle waar Carine u helpt met mooie hippe trendy fashion outfits.

Toen Carine haar winkel opende, vond ze het belangrijk dat vrouwen in verschillende kledingmaten bij haar konden slagen, maar ook de mogelijkheid hadden om in verschillende budgetten te shoppen, daarom is er een ruime keuze in verschillende merken bij Ikselle.

Brede collectie bij Ikselle voor verschillende budgetten

Op dit moment is het heerlijk shoppen in deze winkel bij verschillende merken zoals Yesta, Bloom, Only Carmakoma maar ook prachtige items van Georgede ontbreken niet. Een perfecte mix om zakelijk, feestelijk maar ook casual op elkaar af te stemmen, maar natuurlijk zijn er nog veel meer merken te ontdekken in deze store.

Is deze shop net uit de richting dan is het ook heerlijk om online via de webshop de mooie outfits te shoppen, en ga je eens gezellig naar Ikselle toe, combineer het dan eens met een dagje Brugge, Knokke of Cadzand. Nog even als tip, let op de openingstijden van de winkel. Alvast veel shop plezier.