FFLO Lot’s Of Fashion Files in Goirle

In het Brabantse Goirle niet ver van de Belgische grens vind je FFLO. Ideaal gelegen voor zowel Nederlanders al de Belgische shoppers mits je dichtbij deze grens woont. Je vindt daar prachtige outfits vanaf maat 42/44 tot 54/56.

Voor elke plussize bil een broek

Is hun motto. De winkel ademt allerlei soorten jeans uit maar ook als demin geen favoriet is van jou kan je bij FFLO absoluut slagen van jurken tot de leukste tops om op jouw broek of rok te kunnen dragen. Eigenlijk is in deze winkel altijd wel iets leuks te vinden, of je nu naar een feestje gaat of een casual look zoekt. Monique en haar team helpen jou graag.

Ook accessoires voor de plussize vrouw bij FFLO

Van sjaals tot armbanden voor de vollere pols, aan alles is gedacht zodat jij je outfit geheel af kan maken of jouw bestaande outfit net weer een andere look te geven. Zoek je juist een klein cadeautje, ook hun lifestyle artikelen zijn eigenlijk te leuk om te laten staan.

Schoenen voor grote voeten

Sinds voorjaar/zomer 2021 heeft FFLO ook ontzettende hippe schoenen in het assortiment tot maat 43! Nu weet je dat er absoluut geen reden meer is om eens een kijkje te nemen.